Stina - Mamma till Elias

Lilla J - Stöd kampen mot barncancer!
Jag hamnade för någon vecka sedan inne på Johannas instagram (fr0kenflink med noll istället för o!) Hennes dotter fick vid drygt 4 månaders ålder beskedet cancer. Usch och fy för den sjukdomen! Lilla Junis har kämpat, men tyvärr är cancern starkare. Jag lider med hela familjen, INGEN ska behöva gå igenom vad dom går igenom!
Jag har beställt hem Junisbandet, gör det ni också!
 
 
 
"På Junis 4 månadersdag kom det tunga beskedet. Det ingen hade någon föraning om. Det som inte fick hända hade hänt. Junis hade fått c a n c e r.
Junis har inte ens fyllt ett halvår och har redan fått flera behandlingar med cytostatika och kämpar för livet varje dag. Hur kan livet vara så orättvist, det finns inget barn som förtjänar denna hemska sjukdom. Det är en ovanlig typ av cancer Junis fightas med, det har startat i njuren men spridit sig till lungorna och hjärnan, vilket gör att det är en extra aggressiv cytostatika vår prinsessa får. Man kan inte ens föreställa sig hur mycket detta tär på en så liten kropp."
 
INFORMATION OM JUNISBANDET
Junisbandet är ett armband som tillverkats för att sprida kärlek och ge hopp till familjen. På lillaj.se kan du köpa ditt eget armband, där 75% av vinsten oavkortat till barncancerfonden, resterande går till Junis och Junis mamma och pappa för att de ska kunna klara av vardagen i detta nu. För en tjuvkik på armbandet, sök efter #junisbandet på instagram.
 
Ingen kan göra allt, men tillsammans kan vi göra mycket Köp ett armband och visa din omtanke ♥